Stämpla mer personligt

Vi tänker oftast på stämplar som något du har på ett kontor. Oftast tänker vi på stämplar som tryck i antingen svartvita eller blåa tryck på kuvert.

Faktum är att stämplar och tryck finns lite överallt. Vanligt är det att ha logotyp som stämpel, inte sällan är de gjorda digitalt och tryckta i hörnet på brevpappret eller på postade paket. Stämplar finns på visitkort, plastpåsar, böcker, livsmedel och mycket mer. Definitionen av stämpel behöver helt enkelt uppdateras.

Underlättar uppgifter

En elektronisk stämpel som Colop e-mark går att hitta på bland annat Fröbergs och underlättar vid paketering och monotona skrivningar, den gör dagliga uppgifter enklare och handen blir mindre trött av att stämpla, istället för att skriva.

Förberedelser till konferensen eller kalasets fiskdamm förvandlas och blir en rolig aktivitet. Det går att spara flera färgtryck och logotyper i samma stämpel som sedan hålls mot ytan där du vill stämpla. Skulle du vilja stämpla, trycka eller rita på textil? Fler tips hittar du på hemmafixbloggen eller på Pinterest där finns tips på hur du kan stämpla och trycka på olika material.

Kreativa möjligheter

Stämpeln öppnar upp för oändliga möjligheter och kreativitet, den är framför allt praktisk och sparar tid. Färdiga stämplar går att beställa, många butiker säljer färdiga motiv och tryckfärger. Stämpling kan bli en rolig skapande aktivitet. En “to do list” i färdig stämpel, stjärnor till läxboken eller något helt annat. Med en vanlig stämpel kan du trycka 1-3 gånger och få någorlunda lika tryck i färg.

Adresser

Adress stämpling är fortfarande vanligt. Med en elektronisk stämpel kan du trycka och stämpla och alla tryck blir identiska. Det blir enklare och roligare att trycka och skicka till många samtidigt. Du kan skapa tryck till presentpåsar eller servetter. Stämpeln hjälper till att sortera, märka och datera. Allt med ett personligt meddelande. Snabbt och snyggt kan du skicka grattis & tackkort eller skapa etiketter till dina syltburkar eller för sprida en QR-kod.

marinate