Foton, stickers och annat dekorativt

Oavsett vad man pysslar vill man att det man gör ska vara fint att se på. Det kan också vara så att man till exempel behöver en viss dekoration för att pysslet ska kunna göras. Om man håller på med en scrapbook kanske man behöver lite bilder från sin familj och familjelivet för att projektet ska bli klart? Man kanske gör en minnesbok över barnet, från födsel till vuxen? Då kan man behöva uppgifter om barnets hälsa, från barnavårdscentralen med mera. Det kan man klistra in i boken. Men vad mer kan användas i pyssel?

Foton

Oavsett om man gör ett minnesalbum eller håller på med saker till ett dockskåp kan foton vara bra att använda. Ett bra foto kan bli en fin fototapet i dockhuset och fotot på hunden kan finnas med i familjens fotobok.

Stickers

Om man har många fina klistermärken eller stickers kan de också användas för att liva upp pysslet lite extra. De kan också användas för att dekorera foton, för att fästa dem och så vidare. Stickers finns i många olika material och storlekar. Man kan både hitta dem online och i olika pysselbutiker.

Dekorationer av annat slag

Det finns också flera andra typer av dekorationer att använda när man pysslar. Det är egentligen bara den egna fantasin som sätter gränser för vad som är vackert eller inte. Man behöver inte bara använda sådant som är tänkt att pyssla med utan man kan också ta med sådant som används till vardags. En bit julgransglitter, lite fin mossa, ett vackert löv eller kanske biljetterna från den där konserten. Allt det här kan användas för att skapa fina minnestavlor, scrapbooks och annat. Ju mer man pysslar, desto mer saker hittar man som kan vara bra att ha för senare användning och dekoration.

marinate