Fixa eget pysselrum

Har du funderat ett tag på att göra slag i saken och fxa ett eget pysselrum? Du är inte ensam! Det finns många som älskar idén men aldrig kommer till skott. Här får du lite tips och idéer.

Gott om plats

När alla i familjen har kommit överens om vad som behöver finnas i pysselrummet är det dags att välja ett utrymme där kreativiteten kan släppas loss. Gott om plats är önskvärt men inte alltid möjligt. Finns det ett helt rum att förfoga över kan man sätta igång med att välja möblemang direkt. På Office Depot hittar ni kontorsmöbler, hyllor, stolar, bord och en hel del inspiration till projektet.

Arbetsytor

En arbetsbänk längs en av väggarna som kombineras med ett större bord i mitten av rummet skapar arbetsytor åt olika aktiviteter. Det kan också vara bra att kombinera öppna hyllor med stängda skåp. På detta sätt kan man förvara tråkigt material som inte behöver synas i skåpen och vackra pärlor, papper eller alster kan synas och bli en del av inredningen. När det gäller inredning och möblemang är det värt att tipsa om inredningsbloggar där det finns gott om kreativa lösningar och inspiration.

Belysning

Ett eget hobbyrum är något som definitivt är värt att satsa på. Förutom gott om plats, arbetsytor, inspiration och förvaring krävs också god belysning. Ett ljust och väl upplyst rum gör att alla kan pyssla när som helst. Det är viktigt att det finns både taklampa och arbetsljus så att ingen behöver anstränga ögonen oavsett när på dygnet inspirationen slår till. Naturligt ljus är också något som skapar härlig harmoni i ett rum och ett pysselrum behöver inte förvisas till källaren. Släpp in kreativiteten i era liv och fixa i ordning pysselrummet redan idag.

marinate