Att göra sina egna ramar

Att pyssla är bland det roligaste som finns. Det finns många olika saker man kan skapa själv med hjälp av lite tejp, lim och andra redskap. När kreativiteten börjat flöda och man är igång, är det ganska svårt att sluta.

Något väldigt roligt som man kan skapa själv är ramar! Att skapa sin egna ram är inte svårt, det man behöver är små lister eller träbitar och man kan skapa sin alldeles egna ram.

Man kan även använda sig av plast eller kartong om man har det liggandes hemma, efter att man fått fram passande bitar gäller det bara att sätta ihop ramen och börja med det allra roligaste, att dekorera den.

Det speciella med att skapa sin egna ram är att man kan dekorera den precis som man vill ha den!

Om man däremot inte orkar eller vill skapa sin egna ram från grunden, kan man istället beställa färdiga ramar online och endast dekorera de istället.

På så sätt får man göra det allra roligaste arbetet istället och dessutom underlättar detta om man har små barn som ska få vara med i pysslandet.

Det enda man behöver då är lite glitter, stenar, paljetter och lim eller endast målarfärg, om man bara vill måla ramarna istället.

Men med glitter blir alltid allting roligare och ramen får det lilla extra som kommer att göra den ännu mer unik!

marinate